Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Değişen dünyaya ayak uyduran, araştırmayı seven, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, davranışlarıyla topluma örnek olan; iş hayatında aranılan özellikleri taşıyan, nitelikli bireylerin yetiştiği bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin, gelişim ve değişime açık, yaşam boyu hukukla ve toplumun değer yargılarıyla çelişmeden çevrelerine örnek olan, yöneldikleri alanda tam birikimli, karşılaştıkları problemlere akılcı çözümler üretebilen bireyler olarak yetişmelerini; iş hayatına atıldıklarında yetenekleri ve yeterlilikleri ile dikkat çeken, sorumluluktan kaçmayan sorumluluk alan ve bunun üstesinden gelmeyi bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:00-15:55 Anadolu Meslek Programı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bingoltml.meb.k12.tr

Adres - Saray Mahallesi Hasan Basri Caddesi Devlet Hastanesi Yanı BİNGÖL

Öğretim Şekli :Tam gün-Tam yıl

Yerleşim Yeri - Okulumuz Devlet Hastanesinin yanında olup Diş Hastenesi, Emniyet Müdürlüğü, Öğretmenevi gibi pek çok resmi kurluşun yakınında bulunmaktadır.

Adres - Saray Mahallesi Hasan Basri Caddesi Devlet Hastanesi Yanı BİNGÖL

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.