PANSİYONA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE!

OKULUMUZ PANSİYON BAŞVURU İŞLEMLERİ  22-25 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA ELEKTRONİK ORTAMDA E-OKUL ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

BAŞVURU YAPAN VELİLERİMİZ İSTENEN EVRAKLARI 22-25 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA TESLİM ETMEDİKLERİ TAKDİRDE BAŞVURU İŞLEMİ ONAYLANMAYACAKTIR.

18.08.2023 77

Sayın Velilerimiz,

Okulumuzu yeni kazanan öğrencilerin okul kaydı e- okul üzerinden otomatik olarak yapılmaktadır. Okul kaydı için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Pansiyonda kalmak isteyen öğrencilerimizn velileri 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında e-okul üzerinden başvuru yapmalıdır. https://e-okul.meb.gov.tr/

Başvuru için istenen evraklar:

* 2 adet vesikalık fotoğraf

* Nüfus cüzdanı fotokopisi

* Ek-1 aile maddi durum bildirimi

* Sağlık raporu: ''bulaşıcı ve yayılıcı hastalığı olmayıp pansiyonda yatıla kalmasında sakınca yoktur'' ibareli olucaktır.( Aile hekimliğinden alınacaktır. )

* Aile nüfus kayıt örneği ( Velinin e-devletinden alınacaktır.)

* Öğrenci ikametgah belgesi ( Velinin e-devletinden alınacaktır.)

* Başvuru dilekçesi ve sözleşmeler okuldan alınacaktır.

NOT: Okulumuz erkek pansiyonludur.